CORONAVIRUS

Palatul Comunal rămâne în beznă / Când se va întâmpla

UPDATE: DIN CAUZA VREMII NEFAVORABILE, EVENIMENTUL A FOST ANULAT.

Sâmbătă, de „Earth Hour” (Ora Pământului), începând cu ora 20:00, Junior Chamber International (JCI) Buzău îi așteaptă pe locuitorii municipiului să ia parte, în Piața Daciei, la o serie de acțiuni simbolizând dedicarea față de soluționarea crizei climatice. Buzoienii sunt așteptați să aducă lumânări tip pastilă sau candele.
Palatul Comunal rămâne în beznă. Similar altor evenimente din țară și din lume, orașul nostru se va alătura acestei Earth Hour BUZAUinițiative prin stingerea luminilor interioare și exterioare ale Palatului Comunal timp de o oră, între 20:30 și 21:30, în data de 28 martie 2015, simbolizând dedicarea față de soluționarea crizei climatice.
Reprezentanții JCI Buzău vor realiza simbolul proiectului din lumânări, vor organiza un concert acustic și alte activități de informare ce vor face ca orașul Buzău să apară pe harta Earth Hour a lumii. Activitățile sunt susținute de către Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Jandarmeria Buzău, Liceul de arte „Margareta Sterian” și Generali.
„Earth Hour” este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea oamenilor față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Acesta constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât și de către instituții.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button