PoliticăȘtirile zilei

Adrian Mocanu îl dă afară din partid pe colonelul Ion Marin: „Caracter de slugă!”

Noua conducere a Miscării Populare de la Buzău nu îl mai agreează pe fostul candidat la Primărie, ex-comandantul IPJ Ion Marin. Pentru că a votat proiectele propuse de Constantin Toma pentru buzoieni, Adrian Mocanu, proaspăt uns preşedinte al PMP, dă de pământ cu Ion Marin şi anunță că îl va exclude din partid:
Sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal Buzau din data de 13 septembrie, desfasurata in conditii ilegale, avand in vedere modul de convocare si de informare a consilierilor, a oferit opiniei publice dovada categorica a faptului ca Ion Marin, consilier local al PMP Buzau, s-a vandut cu totul intereselor grupului infractional reprezentat de primarul PSD Constantin Toma.
Domnul Ion Marin a luat act de strategia publica a PMP legata de sedinta de astazi, dar a ales sa dea cartile pe fata si sa arate intregii opinii publice caracterul sau de sluga in fata intereselor ilegitime ale unui primar penal, cercetat de justitie pentru escrocheriile financiare pe care le-a facut, cercetat de DNA pentru abuzurile pe care le face, cercetat de ANI pentru ca a mintit in mod flagrant la intocmirea declaratiei de avere. 
PMP este cea mai importanta voce a opozitiei buzoiene pentru ca a decis sa demaste caracterul penal al actiunilor primarului PSD Toma Constantin si consecintele grave pe care actiunile sale le au asupra buzoienilor. Buzoienii nu vor permite niciodata ca sute de oameni din Politia Locala sa fie trimisi pe drumuri, ca Parcul Crang sa intre in vizorul falimentar al acestui primar devenit in doar doua luni de zile infractor.  
Pentru motivele aratate mai sus, PMP Buzau va declansa procedurile de excludere din partid a domnului Ion Marin.„, se arată în comunicatul PMP Buzău.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Daca Mocanu Adrian, fiul celui mai mare hoț din județ face declarații justițiare,chiar nu mai avem nici o sansa ca popor.Dati-i ascultare,va grohai din ce in ce mai mult,uitati-va doar ce sleahta il înconjoară pe malac,numai oportunisti,gainari,depravati.Adriene,politica in slujba poporului nu se face la Curtea Domnească cu ciobanii dati afara din jandarmerie si din P.S.D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button