AdministrațieȘtirile zilei

Personalul medical de la Spitalul Județean și-a întrerupt activitatea pentru două ore

Apăsat de problemele din sistemul sanitar, personalul Spitalului Județean de Urgență Buzău (SJUB) a protestat miercuri, întrerupând activitatea pentru două ore. Sindicaliștii Sanitas amenință cu greva generală, dacă nu vor obține nimic până la 31 octombrie.

asistente-spital

Astăzi, între orele 08:00 și 10:00, personalul medical din SJUB a coborât de pe secții și a întrerupt activitatea timp de două ore: „Au participat toţi cei care s-au aflat în spital, asigurând doar urgenţele. Activitatea a fost oprită pentru două ore, între orele 8-10. Ar trebui să aibă un răsunet această grevă de avertisment. Să ne punem întrebări. Ce se întâmplă în aceste două ore, cât personalul lipseşte? Aş vrea să se vadă lucrul ăsta, să se audă. Aşteptăm şi facem în continuare presiuni asupra autorităţilor, să fim susţinuţi, să nu mai fim oile negre, să scăpăm de umilinţă”, a declarat Mihai Ştefan, lider interimar Sanitas Buzău.

Acţiunile de astăzi au ca scop determinarea factorilor de decizie din sistem să ia măsuri şi să le rezolve doleanţele. Dacă nu vor obţine nimic până pe 31 octombrie, membrii Sanitas vor intra în greva generală pe perioadă nedeterminată.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close