Știrile zilei

Petruț și-a pus capăt zilelor la doar 19 ani

Tragedie în comuna buzoiană Siriu, acolo unde un tânăr de doar 19 ani și-a pus capăt zilelor, cel mai probabil măcinat de o depresie. Cadavrul a fost găsit în această dimineață de tatăl său.

Petruț Posea locuia în Siriu împreună cu tatăl său și cu concubina acestuia. Mama lui îl părăsise în urmă cu mulți ani, iar de atunci parcă nimic nu mai era la fel.

Tânărul nu avea un loc de muncă stabil și lucra pe unde apuca. Apropiații spun că era un băiat cumsecade, gata să ajute pe oricine.

În această dimineață, el a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din propria curte. Descoperirea a fost făcută de tatăl băiatului.

Moartea lui Petruț este un șoc pentru toată lumea și nimeni nu își explică de ce băiatul a recurs la acest gest. Sute meseje curg pe rețelele de socializare, mesaje pe care, din păcate, Petruț nu le va mai putea citi niciodată..

Dumnezeu sa te aibă in paza lui. Îmi pare atât de rău ca ai plecat de printre noi😔🥺😰😭😭 O singura poza îmi va rămâne amintire de când eram copii mici. Offff Doamne nici nu îmi vine sa cred🥺🥺🥺


„Dumnezeu să te aibă in grija lui vere, ai ales să ne părăseşti mult prea devreme şi nici in cliapa asta nu inteleg de ce?? 😭😭😭


„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Păcat de tinerețea lui poate dacă își deschidea sufletul și vorbea cu voi prieteni renunță la acest plan!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: