ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

Podul de la Mărăcineni a intrat din nou în reparații

La nici patru ani de la reabilitarea podului de la Mărăcineni, șoferii retrăiesc calvarul cozilor kilometrice formate în zonă. Motivul, podul a intrat reparație, o întreagă bandă de circulație fiind decopertată.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău, sunt lucrări de reparații asfaltice pe suprafețe întinse pe DN 2, la km 114+600 dr., pe podul Mărăcineni. Practic, s-a decopertat și asfaltat jumătate din pod, la ieșirea din Buzău spre Vrancea.

Între timp, jumătate din oraș este blocat, iar șoferii stau zeci de minute în trafic.

Foto: Ciprian Gabriel/facebook.com|InfoTrafic Buzău

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău lucrează cu o firmă terță, care deține o autorizație din partea Poliției Rutiere.

Din cauza traficului greu și caniculei, pe anumite porțiuni apăruseră denivelări ce puteau reprezenta un pericol real pentru șoferi.

Vestea proastă este că situația de astăzi, când jumătate de oraș este blocat, s-ar putea repeta și mâine. Muncitorii care lucrează astăzi pe podul de la Mărăcineni vor reveni pentru finalizarea lucrării.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. E85 e o bomba cu ceas din cauza tirurilor, in special din Ua si Md. Aglomeratie cum nu am vazut pana acum, oriunde, in intervalul orar 06-18, testat in zile consecutive. Doresc sa ma insel, dar carnagiile ar fi ceva normal in viitorul apropiat, in special ca probleme la stratul de asfalt + ingustari din scurt a drumului sunt ceva normal pe bucata B – Marasesti de E85. Pentru ca e scump, mai bine murim si dam vina pe soferii drogati, e la moda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button