Articolul zileiȘtirile zilei

Polițistul prins drogat la prostituate a comis-o din nou: Beat la volan, a făcut accident

Neverosimil. Polițistul prins de colegii săi în casa unei prostituate, îmbrăcat în uniformă, a comis-o din nou. Acesta a provocat un accident rutier, iar oamenii legii cred că s-a urcat băut la volan.

În noaptea de 15 ianuarie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ203 H, în localitatea Topliceni a avut loc un accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că, în timp ce conducea pe direcția Râmnicu Sărat către Buda, un șofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staționate.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul este agentul de poliție implicat în evenimentul din noaptea de 12 spre 13 ianuarie.

În cazul accidentului de la Topliceni, fiind suspiciuni că agentul Mihai N. s-ar afla sub influența băuturilor alocoolice, polițiștii au cerut testarea acestuia. În urma solicitării polițiștilor, acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat, de îndată, Parchetul de pe lângă judecătoria Ramnicu Sărat spre competentă soluționare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. În ce hal au ajuns unii polițiști … Ei nu fac cinste poliției , în această instituție trebuie făcută o reformă pe bune și cetățeanul să fie cu adevărat protejat.

    Nici sloganul „siguranță și încredere” nu îl mai vedeți pe mașinile de miliție.
    Acest fapt evident ridică un mare semn de întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: