NAȚIONAL

Pregătiri pentru Orășelul Copiilor / Programul ediției 2015-2016

Micul „oraș al copilăriei” din inima Crângului Buzăului se va deschide pe 19 decembrie 2014 și își va închide porțile pe 10 ianuarie a noului an.orra
În ședința ordinară a lunii octombrie, programată să aibă loc astăzi, pe masa consilierilor municipali va ajunge proiectul privind organizarea și funcționarea celei mai mai atracții hibernale juvenile, Orășelul Copiilor.
Având în vedere cadrul natural feeric oferit de Parcul Crâng, primarul municipiului propune ca și anul acesta, Orășelul să funcționeze tot în cadrul celui mai frecventat parc din Buzău. De aceea, în următoarea perioadă, reprezentanții municipalității vor împodobi aleea centrală și zona Obeliscului cu instalații luminoase, ghirlande multicolore, personaje de poveste, dar și mobilier specific, parcuri de distracții și spații comerciale, pentru a asigura petrecerea în mod distractiv a timpului liber al copiilor și al elevilor buzoieni.
Orășelul Copiilor va fi inaugurat sâmbătă, 19 decembrie și, până pe 10 ianuarie, va funcționa zilnic, între orele 10:00 și 22:00. În vederea desfășurării în bune condiții a evenimentului, municipalitatea a alocat din bugetul local suma de 100.000 de lei.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close