Știrile zilei

Presa buzoiană este în doliu

Joi a trecut la cele veșnice jurnalista Silvia Iosif, la numai 42 de ani. Originară din Rm. Sărat, Silvia și-a început cariera jurnalistică în redacția stației locale de știri a Pro TV, iar ulterior al lucrat la cotidianul „Expresul”, pe care l-a și condus o bună bucată de timp.

În ultimii ani, Silvia Iosif a părăsit meseria pentru care se pregătise pentru un serviciu într-o instituție publică, urmat de unul în mediul privat.

Silvia suferea de o gravă afecțiune a ficatului și era pe lista de așteptare pentru un transplant, însă timpul a fost prea scurt pentru ea și s-a sfârșit pe un pat de spital la București.

Pe pagina sa de Facebook, familia a postat următorul mesaj: „Cu nespusă durere în suflet, vă anunțăm că Silvia a încetat din viață astăzi. Dacă doriți să vă luați rămas bun, puteți să faceți asta de mâine, 3.11.2017, ora 11, pânâ sâmbătă, la 8 dimineața, la Biserica Sf. Ștefan, Str. Frăsinet, Cartier Micro III, Buzău. Înmormantarea va avea loc sâmbătă, la București, într-o ceremonie privată cu familia. Vă mulțumim!”.

Silvia era căsătorită și avea un băiețel de 12 ani.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button