EconomicȘtirile zilei

„Am promis, am făcut!”

Service-ul Autotranzit Buzău a reparat prima ambulanță SMURD, în cadrul campaniei „Mobilitate pentru Eroi”. Săptămâna trecută, reprezentanții service-ului au anunțat că se vor implica activ pentru susținerea tuturor instituțiilor care luptă împotriva coronavirusului.

„Am promis, am făcut! Primele mașini ce au beneficiat de service gratuit în cadrul campaniei “Mobilitate pentru eroi”! #susținemeroiidinprimalinie #staysafe #stayhome #weworkforyou #totulvafibine🌈, este mesajul postat pe pagina de Facebook a service-ului.

Vor urma, probabil, autospeciale ale poliției, ambulanței, jandarmeriei și ale altor instituții aflate în linia întâi a luptei cu COVID-19.

Săptămâna trecută, Autoranzit a decis să se alăture campaniei „Mobilitate pentru eroi”, care le propune partenerilor săi să repare gratuit mașinile instituțiilor implicate în salvarea de vieți și în prevenirea răspândirii coronavirusului.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!