Știrile zilei

Primar din Buzău, mesaj de suflet pentru locuitorii săi

În vremuri de mari încercări pentru România, un primar le transmite locuitorilor un mesaj care ar putea fi considerat atipic.

CITEȘTE ȘI: DECLARAȚII Raed Arafat: La mall și la hotel, doar cu certificat verde. Bugetarii nevaccinați nu vor mai fi primiți la muncă


Primarul comunei Mărăcineni surprinde din nou cu un mesaj de suflet pentru toți locuitorii comunei și nu doar pentru aceștia.

De mai bine de doi ani, Constantin Dumitru – sau, pentru cei care îl cunosc – Titel Măleanu – își ține la curent locuitorii cu tot ce se întâmplă în comună. De la anunțurile publice pentru diferiții beneficiari de ajutoare și servicii până la comunicările oficiale despre sănătate, educație, agricultură și serivicii sociale – toate încap pe pagina de Facebook a administrației din Mărăcineni.

Dar dacă acest fapt reprezintă deja o normalitate în rândul primăriilor de comune, altceva surprinde la primarul Titel. Un lucru pe care l-au remarcat nu doar locuitorii celei mai prospere comune buzoiene, ci și alți utilizatori de pe Facebook: Acela că mesajele din ultima vreme ale Primăriei Mărăcineni vin să completeze, să desăvârșească componenta de informare clasică, oficială, pe alocuri sterilă a instituțiilor de la noi.

Mesajele Primăriei Mărăcineni emană încredere, optimism, credința că necazurile pod fi depășite mai ușor împreună. Ele transmit ideea că oamenii nu pot și nu trebuie să trăiască singuri, ci în comuniune cu ceilalți, mai ales în această perioadă de mare cumpănă.

Iată ultimul mesaj al Primăriei Mărăcineni, postat pe pagina oficială de Facebook:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: