Politică

PSD Buzău, palmă dată liberalilor în scandalul momentului

Partidul Social Democrat critică dur PNL după ce imaginile cu un chef ținut de europarlamentarul Rareș Bogdan au ajuns în spațiul public. 

Într-o postare pe Facebook, social-democrații îl sancționează aspru pe europarlamentarul liberal Rareș Bogdan că a organizat o petrecere de ziua fiicei sale într-un restaurant din Cluj și la care ar fi participat circa 100 de invitați: „Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta?”

Pentru liberali, spun social-democrații,  există două Românii:

„Una a celor mulți, obligați să respecte legea, dar pentru care statul nu găsește niciodată resursele necesare. Alta a lor, a șmecherilor PNL de la putere, care își poate permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor și pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct.

⚠️Una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei. Alta a celor mulți, cu școli închise, lăsați fără educație și fără alocații dublate! Pentru ei statul condus de PNL nu are bani!

Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanțare socială, fie că – pur și simplu – nu au avut banii necesari pentru acest lucru?” este mesajul postat de PSD.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button