AdministrațiePoliticăȘtirile zilei

Reporter Buzoian a aflat CINE va fi noul vicepreședinte al Consiliului Județean!

Joi după-amiază, social-democrații buzoieni s-au reunit în ședință pentru a vota consilierul care va ocupa, de acum Adrian-PETREînainte, funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Adrian Petre a câștigat detașat, pe locul al doilea clasându-se Ștefan David. În cursă se mai înscrisese Doru Muzgoci de la Nehoiu.
Adrian Petre va fi unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean Buzău. Actualul director al Centrului Județean de Cultură și Artă a primit 80 dintre voturile colegilor social-democrați, în timp ce consilierul județean Ștefan David și-a atras 58 de voturi. Pe locul al treilea s-a situat consilierul Doru Muzgoci.
De menționat că propunerea președintelui Petre Neagu a fost Adrian Petre, recent „transferat” de la PNL. Totuși, social-democrații se gândesc să trimită în Consiliul Județean doi vicepreședinți, având în vedere că vicele Neagu tocmai a fost delegat să preia funcția de președinte.
Adrian Petre mai ocupă și funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Buzău, în timp ce Ștefan David este director adjunct la DGASPC.
David stefan 2009

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: