Politică Știrile zilei

Romeo Lungu: „Am acceptat și injuriile, și bolovanii, dar vedeți că..”

Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Romeo Lungu, a reacționat dur pe Facebook, după nenumăratele atacuri ale opoziției. Vicepreședintele PSD Buzău a sancționat maniera în care opoziția a ales să-și atace oponenții, folosind „injurii și bolovani”.

În sprijinul partidului său, Lungu ținut să aducă rezultate concrete ale guvernării din ultimii ani. Cu cifrele drept principal argument, vicepreședintele CJ a făcut o analiză comparativă a realizărilor principalelor regimuri care se înfruntă astăzi pe scena politică.

„Am înțeles că PSD e „nașpa” și că principalul argument al opoziției e cuvântul cu „M” în față, dar vedeți că, între timp, România a făcut niște progrese. N-o spun eu, ci o spun cifrele, oricât de mult ar vrea propaganda să ne mintă.

Am acceptat și injuriile, și bolovanii, și intoxicările celor care ne spun astăzi că România e în vremurile ei cele mai rele. Unde erați, prieteni, în anii crizei? De ce nu strigați și nu aruncați cu pietre atunci când țara a fost împinsă în cea mai neagră perioadă din istoria sa postdecembristă? Susțineți că sunteți buni români, dar promovați o ideologie a urii. Asta numiți voi patriotism?

Raportat la trecut, România este în condițiile sale cele mai bune, dar dacă tocmai această normalitate v-a împins la radicalizare, haideți să vorbim „pe cifre și fapte”, a precizat Romeo Lungu, vicepreședinte CJ Buzău.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5