Știrile zilei

S-a prăbușit pe trotuar

Câțiva buzoieni au chemat, astăzi, salvarea în zona industrială a orașului, acolo unde au dat peste un bărbat căzut pe stradă.

S-a întâmplat la intersecția Aleii Industriilor cu Șoseaua Pogonele. Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani s-a prăbușit pe trotuar, sub privirile îngrozite ale trecătorilor, care au sunat la 112.

  • Toată lumea a crezut că e de la căldură.

Ambulanța a sosit imediat, dar personalul medical a constatat că nu este vorba nicidecum despre efectele caniculei. Martorii spun că bărbatul mirosea puternic a alcool și se pare că tocmai licorile bahice ingerate fuseseră motivul prăbușirii.

Canicula a făcut deja patru victime în întreaga țară. Patru oameni au căzut răpuși de temperaturile ridicate, în timp ce medicii continuă să tragă semnale de alarmă.

Cardiacii și vârstnicii sunt cei mai expuși, însă nici tinerii nu sunt scutiți de disconfortul termic accentuat specific acestei perioade.

De aceea, medicii ne sfătuiesc să purtăm îmbrăcăminte de culoare deschisă și să consumăm cât mai multe lichide, dar să evităm expunerea la soare și consumul de alcool.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button