Utile

Săli moderne, formatori cu experiență și produse profesionale

Dacã şi tu doreşti sã te iniţiezi în tainele machiajului, dacã doreşti sã înveţi tehnici de realizare a unor machiaje profesionale ai acum ocazia de a participa la Curs Machiaj organizat în Buzãu organizat de Profesional New Consult. Cursul este acreditat şi se desfãşoarã în sãlile de curs moderne, puse la dispoziţie de firma organizatoare, pentru sesiunea urmãtoare locurile fiind limitate, aşadar cei care doresc sã cunoascã mai multe despre tehnicile realizãrii unui machiaj perfect trebuie sã se grãbeascã pentru a prinde un loc.

Formatorii cu experienţã, produsele profesionale, marca Affect, precum şi echipa dedicatã asigurã premisele necesare desfãşurãrii în bune condiţii a cursului şi asimilãrii cunoştinţelor necesare. Machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj ocazie, tehnica aplicãrii bazei de machiaj, tehnica eyeliner-ului sunt doar câteva dintre temele acestui curs .

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri mari acordate cursanţilor firmei noastre la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm.

De reţinut !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţarâ cât şi în strãinãtate. LOCURILE SUNT LIMITATE !!!

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând urmãtorul link : http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

telefoane contact : 0765.190.000, 0784.333.777;

sau puteţi remite un email la adresa : [email protected].

paginã Facebook : Cursuri Buzãu

Sau la sediul firmei situat în Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult, centrul Buzãu în perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Protezist Unghii ;

Curs Coafor ;

Curs Frizerie ;

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button