Utile

Șapte zile de reduceri, la o cofetărie din Buzău

Cofetăria „Yoyo Artisan Bakery” se află pe strada Răscoalei, nr. 125.

Veste bună, pentru pofticioșii și consumatorii de dulciuri: Vineri, 15 mai 2020, se redeschide Cofetăria YOYO Artisan Bakery. Dacă la inaugurare – într-o zi frumoasă de primăvară -, au deschis ușa clienților pentru întâia oară și i-au întâmpinat cu mărțișoare dulci, cu delicii de cofetărie inovativă și clasică, la redeschiderea de mâine clienții vor avea parte de o nouă surpriză: 7 zile de reduceri la toată gama de prăjituri și torturi.

               Yoyo Artisan Bakery este cea mai nouă cofetărie din oraș . Este o frumoasă poveste de familie despre entuziasm, susținere, pasiune  și multă muncă. Visul a devenit realitate, iar cofetăria și-a deschis ușa pentru prima dată pentru clienți în data de 01.03.2020 și vrea să se diferențieze de celelalte de pe piață prin calitatea materiei prime folosite în realizarea dulciurilor, fără adaosuri de conservanți sau aditivi. Gustul prăjiturilor preparate astfel este unic, singura problemă fiind faptul că…dau dependență. 🙂

Pandemia de Covid-19 i-a determinat pe soții Cucu, cei care se află în spatele ușilor de la Yoyo Artisan Bakery, să fie prudenți și să respecte prevederile și recomandările ordonanțelor militare. Ca atare, și-au restrâns activitatea și au aplicat o serie de măsuri menite să le protejeze clienții și pe ei deopotrivă și au livrat irezistibilele dulciuri doar pe bază de comandă.

Dar cum timpul a trecut, iar vineri se ridică starea de urgență instituită la nivel național, pregătirile pentru redeschiderea cofetăriei sunt în toi. Prin urmare, în laborator se muncește de zor. Clienții sunt așteptați cu dulcele irezistibil care să le dea starea de bine necesară după această perioadă și multe alte surprize.

Reinaugurarea cofetăriei Yoyo Artisan Bakery vine cu ofertă extrem de tentantă: 7 zile de reduceri. Clienții vor beneficia de 20% reducere la toată gama de prăjituri și torturi timp de o săptămână. Mai mult, cofetarii iscusiți și pasionați de crearea dulcelui natural au profitat de această perioadă pentru a plămădi cu grijă noi sortimente de prăjituri de care cu siguranță vă veți îndrăgosti dacă veți apuca să le gustați!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button