Știrile zilei

ȘOFERI DE WEEKEND: Un șmecher cu mașină „de Bulgaria” s-a dat în spectacol pe Stadionului / Alte două autoturisme s-au ciocnit pe Transilvaniei

Primul weekend din februarie nu a rămas fără urmări în traficul rutier buzoian. Două accidente produse sâmbătă și duminică pe fondul neatenției s-au soldat cu victime, dar și cu pagube materiale pe care vinovații trebuie acum să le acopere.
Primul accident, soldat cu rănirea a două persoane, s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 3.40, pe strada 8706Stadionului, din municipiul Buzău. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism Mercedes, cu numere de Bulgaria, un tânăr de 20 de ani a intrat în derapaj, maşina sa lovind alte două autoturisme care erau parcate pe marginea străzii. Se pare că teribilistul șofer a vrut să le impresioneze pe cele două tinere din mașină, moment în care a scăpat autoturismul de sub control. Din accident a rezultat rănirea pasagerelor de 22 de ani, respectiv de 17 ani.
Cu o zi în urmă, un alt accident s-a produs din cauza neatenției. Aproape de miezul nopții, un bărbat de 50 de ani din comuna Bălăceanu, care conducea un autoturism pe strada Transilvaniei la efectuarea virajului la stânga către strada Răscoalei, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 30 de ani din Buzău, moment în care cele două mașini au intrat în coliziune. În urma evenimentului, o buzoiancă de 28 de ani, pasageră în maşina tânărului de 30 de ani a suferit vătămări şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
În ambele cauze s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii rutieri.

Foto: stiridebuzau.ro

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5