Știrile zilei

Șoferiță de 70 de ani, accident cu două victime pe un drum din Buzău

Neatenția unei șoferițe în vârstă de 70 de ani a condus la producerea unui accident rutier soldat cu două victime. Evenimentul rutier a avut loc azi, pe DN 1B, în zona intersecției cu localitatea Fințești.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Mizil către Buzău, o șoferiță de 70 de ani, din București, a intrat în coliziune cu un autotren condus pe direcția Buzău către Mizil, de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bacău. În urma coliziunii autoturismul șoferiței a ricoșat într-o altă mașină condusă pe direcția Mizil către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autocamionului și a pasagerului din autoturismul șoferiței, ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Domnule Sontica, imi intra stirile dumneavoastra din circulatia rutiera pe facebook si constat cu amaraciune faptul ca atunci cand, intr-un accident este implicata o persoana din varsta a treia, o prezentati tententios. Totdeauna incepeti stirea cu un (o) sofer (soferita) de x ani …….. De ce nu folositi o exprimare de genul ” doi tineri la UPU, dupa o clipa de neatentie” sau doriti neaparat sa induceti un curent de opinie vis a vis de soferii peste 60 de ani ? Din „intamplare” toti ajungem „acolo”, si atunci ve-ti constata cu surprindere ca aveti o gramada de necesitati care se acopera cu un vehicol. Mai ganditi-va, timpul curge al naibii de repede …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!