Știrile zilei

Start distracției în Parcul Crâng! | Programul fiecărei zile

În perioada 1 decembrie 2022 – 7 ianuarie 2023, Primăria Municipiului Buzău organizează Târgul de Crăciun, care se va desfășura în Parcul Crâng. Tot aici vor fi organizate Orășelul Copiilor și petrecerea de Revelion, care va aduce în parc o atmosferă de poveste.

Vă așteptăm cu drag în parcul Crâng unde vă veți bucura de:
📯Orășelul Copiilor;
📯căsuțe cu bunătăți tradiționale și cadouri specifice sărbătorilor;
📯Căsuța lui Moș Crăciun, cu ateliere educative pentru copii și daruri;

📯spectacole de teatru ;

📯concerte cu colindători din județul nostru și artiști renumiți precum: Ștefan Bănică Junior, Zdob și Zdub, Alexandra Ușurelu, Ducu Bertzi, Theo Rose, Nicole Cherry, Roxen și mulți alții.

📯Pe 1 Decembrie deschidem Târgul și pornim iluminatul festiv! Cu ocazia Zilei Naționale a României, de la ora 17:00, vă așteptăm cu un program deosebit.”, transmit organizatorii.

Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic de la 10 la 22:00, în parcul Crâng, iar spectacolele vor începe la ora 17:00 în fiecare weekend până la Crăciun și de Sfântul Nicolae.

Programul complet al Târgului de Crăciun și al Revelionului poate fi consultat mai jos, dar și pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Buzău.

Programul zilei de 1 decembrie

Programul Târgului de Crăciun

Programul Revelionului

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button