Sport

Militarul Adrian Vizireanu, căzut la datorie, era și arbitru de fotbal în Liga a III-a

Reporter Buzoian a relatat pe larg despre drama celor doi militari buzoieni morți, sâmbătă, în timpul unei misiuni desfășurate în apropiere de Kandahar. Adrian Vizireanu, unul dintre cei doi subofițeri căzuți la datorie, era și un foarte apreciat arbitru de fotbal și a arbitrat, până să plece în Afganistan, în Liga a III-a.
La scurt timp după aflarea cutremurătoarei vești, Asociația Județeană de Fotbal a remis un comunicat de presă, prin intermediul căruia își exprimă regretul profund pentru dispariția fostului camarad. În memoria lui, timp de o săptămână, înaintea jocurilor organizate de AJF, se va ține un moment de reculegere:
[quote_box_center]„Profund indurerati am aflat de moartea neasteptata a celui ce a fost ADRIAN VIZIREANU (arbitru de fotbal). A plecat, lasand in urma tristete si durere. Transmitem sincere condoleante familiei indurerate si fie ca bunul Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace.
El şi-a pierdut viaţa în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, 7 mai, ora 10.45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani, potrivit Ministerului Apărării Naţionale.
Inaintea tuturor jocurile din campionatele organizate de A.J.F.Buzau, in perioada 08 – 15.05.2016, se va tine un moment de reculegere in memoria fostului arbitru.”, transmite AJF.[/quote_box_center]
Reamintim cititorilor că doi militari buzoieni, de la Unitatea de Operații Speciale din Crâng, și-au pierdut viața sâmbătă, în timp ce executau o misiune în apropiere de localitatea Kandahar. Potrivit MApN, plutonierul Dumitrescu Iulian și sergentul Vizireanu Adrian participau, sâmbătă dimineață, la o misiune de instruire a polițiștilor afgani. Oficialii din minister nu dau indicii asupra modului în care cei doi și-au pierdut viața, însă precizează că incidentul este anchetat de o comisie militară.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close