Știrile zilei

Tânăr din Buzău, moarte fulgerătoare

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a încetat din viață, ieri, din cauze încă necunoscute. Decesul a survenit în apartamentul bărbatului de pe strada Viitorului.

Daniel I. avea 33 de ani și era un tânăr plin de viață, înconjurat de mulți prieteni. Tânărul nu se știa bolnav, însă, în ultima perioadă, acuza dureri la un picior. Aseară i-a venit rău, iar un vecin a chemat salvarea. A fost prea târziu pentru bărbatul a cărui inimă încetase să mai bată.

Trupul său a fost dus la morga SML, unde necropsia va scoate la iveală ce a dus la decesul prematur al tânărului.

Se pare că Daniel era hipertensiv.

Coincidența face ca un alt tânăr, de aceeași vârstă, care locuia în același bloc, să fi decedat în circumstanțe asemănătoare.

Ați „plecat”….intr.o lume mai buna poate ,v.ati grabit…ne,ati lăsat plini de durere pe noi toti :vecini ,parinti ,frati si surori!odihna vesnica !amandoi in splendoarea tineretii,la 3 ani distanta amandoi la 33 ani!cu lacrimi de sora ,cu inima franta :pace voua ,odihna vesnica!ramaneti personaje frumoase in povestea noastra!vecini de apartament ,copii sinceri si cuminti!Ovidiu Metea si Daniel Iorga!29 Cstr Unirii ,elevi ai Sc nr 15”, a scris un prieten pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Te iubesc, Danut! Surioara ta nu te va uita niciodata, sufletel milos si bun!

    Multumesc, Cosmin, pentru acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close