Știrile zilei

UPDATE: A fost transportat la București

În urmă cu puțin timp, medicii buzoieni au decis ca tânărul F.R. să fie transferat la Spitalul Floreasca din capitală, acolo unde există o secție specială de toxicologie. Diagnosticul la sosirea in UPU a fost „ingestie voluntară de amfetamine”.

Un tânăr în vârstă de 19 de ani a ajuns miercuri seară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău după ce ar fi fumat marijuana. Medicii l-au stabilizat și îl țin sub observație.

Tânărul a ajuns la UPU cu o ambulanță după ce a fumat o țigară și i s-a făcut rău. El a povestit personalului medical că țigara conținea marijuana și că, după ce a tras câteva fumuri, inima i-a luat-o la trap:

„S-a prezentat la noi un pacient tahicardic, cu o stare vizibil influențată, cel mai probabil în urma consumului unor substanțe cu efect psihoactiv.”, a precizat șeful Urgențelor, dr. Adrian Zoican.

Cazurile tinerilor care ajung la UPU cu simptome specifice consumului de droguri parcă au explodat în ultima perioadă, mai ales după decesul lui Cătălin Cojocaru, elevul de la „Economic” mort în urma unei supradoze de produse etnobotanice.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Eu fumez de 3 ani si nu am pățit nimic,nu mai spuneti prosti,de la marijuana nu a murit nimeni si e ilegală,ilegalizati alcoolul și tutunul adevăratele droguri de omoară oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button