Știrile zilei

Tânără dispărută | Familia cere ajutor

UPDATE: Tânăra a fost găsită de polițiștii buzoieni, dar aceasta a menționat că dorește a se păstra confidențialitatea asupra locației în care se află.

O tânără de 20 de ani a dispărut fără urmă de la domiciliul familiei sale din Râmnicu Sărat. Rudele cer acum sprijinul tuturor celor care pot da detalii despre locul în care se află femeia.

Potrivit Gazeta Râmniceană, Diana Potârniche, are 20 de ani şi este din Râmnicu Sărat. În momentul dispariţiei aceasta purta pantaloni şi încălţăminte de culoare neagră, o geacă albastră şi un rucsac roz.

„La data de 19.02.2021, interval orar 06.30 – 17.00 susnumita a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. Vestimentatie: geaca lunga de culoare albastra, pantaloni negri, cizme negre, fes roz. Avea aasupra sa 2 rucsacuri, unu roz unu rosu, in care are obiecte de vestimentatie si produse cosmetice. Detine asupra sa telefon mobil Samsung A20, cu nr. 0720569715, cartea de identitate si suma de aprox. 200 lei.”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Persoanele care pot oferi mai multe detalii despre persoana dispărută, sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

SEMNALMENTE: Inaltime:150 cm, Greutate:45 kg, Corpolenta:SLAB, Culoare par:SATEN, Natura par:DREPT, Lungime par:LUNG, Contur fata:OVAL, Culoare ochi:CAPRUI,

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Buna ziua! Nu credeti ca nu ar fi trebuit sa publicati si numarul fetei? In cel mai bun caz, o veti forta sa isi schimbe numarul, fiind si mai greu de gasit de catre autoritati. In cel mai rau caz… se nimereste sa raspunda cine stie carui ciudat – care o suna sau ii lasa un mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button