Știrile zilei

TRAGEDIE: A murit, după ce a căzut de pe acoperișul bisericii!

Doliu, într-o familie greu încercată din localitatea buzoiană Poșta Câlnău. Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit ieri, la nici o săptămână după ce a căzut de pe acoperișul bisericii din Aliceni. În cauză a fost deschis dosar penal.

Florin Scarlat era om al bisericii. Trăgea clopotul, ajuta la treabă și nu refuza niciodată să dea un ajutor, atunci când era solicitat.

De curând, biserica-monument istoric din Aliceni (Poșta Câlnău) primise finanțare de la Minsterul Culturii, în vederea restaurării. Și de data aceasta, deși nu era angajat, Florin acceptase să ajute la diferite munci.

Miercurea trecută, în timp ce se afla pe acoperișul bisericii alături de alți muncitori, bărbatul a alunecat și a căzut de la o înălțime de aproximativ cincisprezece metri. A suferit multiple traumatisme, fiind preluat de ambulanță în stare gravă și dus la spital. Ieri, inima bărbatului s-a oprit.

Sătenii au numai cuvinte de laudă despre Florin Scarlat. Generos, amabil și săritor, bărbatul era apropiat de biserică și muncea din greu pentru a-și întreține familia. Soția sa, care este bolnavă, a rămas acum în grija fiului său.

Fiind vorba despre un accident de muncă, în cauză a fost deschisă o anchetă, care va stabili cine se face vinovat de moartea bărbatului,

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: