ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Trans-Bus ajunge într-o nouă comună din Buzău : „Cu răbdare și înțelegere am reușit!”

Începând din toamnă, autobuzele Trans Bus vor ajunge și în comuna Berca, acolo unde peste 9.000 de cetățeni așteptau de doi ani această decizie.

Compania Trans-Bus continuă extinderea către noi comune din județ, luna aceasta adăugând în lista de trasee două noi destinații: Săgeata și Robeasca. Acum, societatea de transport se pregătește să acopere încă un segment important județean, ruta Buzău-Berca.

Cel mai probabil, autobuzele Trans-Bus vor ajunge aici în luna septembrie. Reprezentanții companiei dau asigurări că parcul auto poate acoperi lejer și această extindere, transportul urmând a se face în aceleași condiții și la aceleași standarde de calitate.

În acest moment, 14 comune din județ sunt deservite de societatea de transport în comun a municipalității, iar programul de extindere ar putea continua.

Veste buna….în sfârșit!
Cu răbdare și înțelegere am reușit!”, a scris primarul Ionel Dobrița pe Facebook după aflarea veștii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 comentarii

  1. La Lopatari primarul e shucarit ca nu i-au aprobat consilierii o statie de incarcare automobile electrice, un departament pentru proiecte europene si UN post de asistent comunal care sa ajute persoanele nevoiase din coumuna. Totodata, a mai spus ca daca nu se voteaza toate proiectele, printre care si alocarea de fonduri pentru serbarea comunei (bani publici si cu USR = love acum), comuna va ramane de caruta. In timpul asta, la Berca…
    P.S. Probabil ca la Lopatari va aparea cat de curand si un ponton, poate in 100 de ani devine localitatea port la Dunare, n-ai de unde sti.
    I-a facut din vorbe micutul, cum se zice in popor.

  2. De ce traseul va fi Buzău – Berca prin Vernești???
    Sunt microbuze mai multe pe această rută. Ar trebui să introduceți autobuzul sa treacă prin Sapoca, V. Nucului, Pleșcoi, Berca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: