Administrație Știrile zilei

Trans-Bus înființează o nouă linie | Iată unde va ajunge!

Data de 1 iunie le va aduce surprize nu doar celor mici, ci și adulților care călătoresc cu autobuzele Trans-Bus. Conducerea societății a decis înființarea unei linii estivale, care să îi ducă pe buzoieni în cea mai frumoasă stațiune din județ, Sărata-Monteoru!

Potrivit anunțului companiei, linia estivala numărul 17, Buzau – Sărata Monteoru, va circula in perioada 1 iunie – 30 septembrie 2019, pe traseul Buzau – Lipia – Merei – Sărata Monteoru.

„Obiectivul infiintarii acestei linii estivale este acela de a veni in sprijinul calatorilor  nostri care doresc sa se recreeze in statiunea Sarata Monteoru. Va vom comunica in cursul saptamanii viitoare  graficul de circulatie pentru linia estivala nr. 17, Buzau – Sarata Monteoru.”, se arată în comunicatul Trans-Bus.

Graficele de circulatie pentru liniile deja înfiintate (16 – Buzău – Lipia, 18 – Buzau-Nenciulesti , 19 Buzau – Sarata Monteoru si 20 Buzau – Nenciulesti (prin Ogrăzile) nu vor suferi modificari, pe aceste linii operându-se conform programului de transport in vigoare.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5