AdministrațieȘtirile zilei

Trans-Bus înființează o nouă linie | Iată unde va ajunge!

Data de 1 iunie le va aduce surprize nu doar celor mici, ci și adulților care călătoresc cu autobuzele Trans-Bus. Conducerea societății a decis înființarea unei linii estivale, care să îi ducă pe buzoieni în cea mai frumoasă stațiune din județ, Sărata-Monteoru!

Potrivit anunțului companiei, linia estivala numărul 17, Buzau – Sărata Monteoru, va circula in perioada 1 iunie – 30 septembrie 2019, pe traseul Buzau – Lipia – Merei – Sărata Monteoru.

„Obiectivul infiintarii acestei linii estivale este acela de a veni in sprijinul calatorilor  nostri care doresc sa se recreeze in statiunea Sarata Monteoru. Va vom comunica in cursul saptamanii viitoare  graficul de circulatie pentru linia estivala nr. 17, Buzau – Sarata Monteoru.”, se arată în comunicatul Trans-Bus.

Graficele de circulatie pentru liniile deja înfiintate (16 – Buzău – Lipia, 18 – Buzau-Nenciulesti , 19 Buzau – Sarata Monteoru si 20 Buzau – Nenciulesti (prin Ogrăzile) nu vor suferi modificari, pe aceste linii operându-se conform programului de transport in vigoare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close