ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Ultimul anunț despre Iulia Alexandra

Iulia Papazissu, tânăra decedată, luni, într-un cumplit accident de circulație produs în Ialomița, va fi înmormântată vineri, în comuna natală Beceni. Anunțul a fost făcut astăzi chiar de tatăl tinerei.

Iulia, floarea familiei Papazissu, darul cel mai de preț al lui Dumnezeu pentru părinții Daniel și Diana, va porni, în curând, pe drumul fără întoarcere. Trebuia să facă nuntă, să aibă copii, să se bucure de viață, însă destinul ei s-a frânt în mod tragic și mult prea devreme.

Merge acum în Palatul cel fără de griji, acolo unde durerii nu îi este îngăduit să intre. Lasă însă în urmă o imensă durere, pe care nimic nu o va putea stinge vreodată.

Iulia pleacă dintre noi exact așa cum a trăit: înconjurată de rude, de prieteni și de flori, însă odată cu plecarea ei se va rupe ceva și din sufletul fiecărui om care a cunoscut-o.

Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu să o așeze în loc luminat, iar familiei să îi dea puterea de a merge mai departe!

𝐓𝐎𝐓𝐈 𝐜𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐭𝐢 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜𝐮𝐭 𝐨 𝐩𝐞 𝐈𝐔𝐋𝐈𝐀 𝐬𝐚𝐮 𝐚𝐭𝐢 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧/𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐚 𝐜𝐮 𝐞𝐚, 𝐨 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭𝐢 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐮𝐩𝐚 𝐨𝐫 𝟏𝟖 𝐥𝐚 𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐚𝐬𝐚 𝐢𝐧 𝐁𝐞𝐜𝐞𝐧𝐢, 𝐬𝐚𝐭 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐏𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

𝗜𝗡𝗠𝗢𝗥𝗠𝗔𝗡𝗧𝗔𝗥𝗘𝗔 𝘃𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝗹𝗼𝗰 𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟭 𝗹𝗮 𝗯𝗶𝘀𝗲𝗿𝗶𝗰𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗮 𝗣𝗮𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶

𝑴𝑼𝑳𝑻𝑼𝑴𝑰𝑴 !” Daniel Papazissu

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. ma scuzi domnu sontica , da nu mai cere comentarii daca te „deranjeaza ” ca nu ii „ungem ” la suflet…daca tot nu ai subiecte de scris mai fa niste reclama la hotii de la vama buzaului, sau poate vrei vreo masina mai ieftina si „prelucrata” cu vreo 150 mii km mai putin de la SS automobile… de azi chiar nu mai accesez stirile voastre

    1. Domnule anonim, pe mine m-a învăța mama că nu e în regulă să îi jignești pe ceilalți și că, atunci când vrei să-i critici, o poți face într-un limbaj civilizat, care oricum „biciuie” mai tare decât cu orice injurie. Îmi pare rău că nu pot să aprob cuvinte precum „cwr”, „j3gos” sau „bețivul dracului”, folosite la adresa semenilor.

      În altă ordine de ieri, nu cred că acest site poate fi acuzat că nu a publicat comentariile, indiferent cât de caustice au fost ele la adresa mai-marilor zilei. Libertatea de exprimare este un drept fundamental al oricărui individ și, dacă eu permit să scrieți tot ce vă trece prin cap în rubrica de comentarii a acestui site, am rugămintea să o faceți civilizat.

      1. Nu am folosit astfel de cuvinte….. daca le-am folosit arătați contextul, nu generalizati…. ieri a fost singurul mesaj, total apolitic, denigrat beizadele sau ce ” se vinde” la ziarul dvs…. doar am accesat aceste stiri ,dar vad ca se apără purtătorii de ” plamani”… o sa mai scrieti de astfel de accidente dar credeti-ma , pt mine sunt la ordinea zilei… scuze pt deranjul cauzat… continuati pe aceeasi tema/ principii pt altii , eu am spus ce simt cu privire la reportajul ” de doi lei” respectiv morti din viteza si bmw pt beizadele… asta se vinde, păcat pt cat ati invatat daca despre asta publicati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: