Știrile zilei

Un buzoian investește 4 milioane de euro într-o fabrică din oraș

Administratorul companiei Bencomp SRL Buzău, Mihai Posedaru, anunță că va investi aproximativ 4 milioane de euro într-o nouă capacitate de producţie. Este vorba despre o fabrică de uşi WPC (lemn compozit), potrivit businessmagazin.ro.

Conform spuselor omului fe afaceri buzoiam, la sfârșitul lui decembrie 2023 a fost finalizat un proiect pe fonduri europene de 3 milioane euro, din care 40% au reprezentat contribuţia proprie). Tot atunci a început amenajarea unei hale noi:

La jumătatea anului estimăm că demarăm producţia de uşi WPC. Vom avem nevoie de minim 30 de oameni în noua unitate.”, a spus Mihai Posedaru, administrator Bencomp SRL Buzău.

Compania a finalizat anul trecut cu afaceri de 6 milioane de euro, potrivit lui, iar creşterea business-ului a fost susţinută de accesarea de fonduri europene.

Mihai Posedaru | Foto: zfcorporate.ro

Realizăm profile pentru amenajări exterioare, duşumeaua pentru terase, profile pentru împrejmuire şi lambriuri exterioare, deci produse de construcţii pentru exterior. O dată cu accesarea fondurilor europene a crescut firma. Am avut 4 proiecte pe fonduri europene la Buzău, mai avem la Arad un punct de lucru şi încă un proiect pe fonduri europene”, a spus el în cadrul conferinţei ZF ROREG/BCR/ADR- Brăila. De la idee la business inteligent, cu finanţări europene.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

6 Comments

 1. Investiții demne de un sat de mâna a treia. Au plecat toți marii producători din Buzau. Nu mai e aproape nimic. Ceva industrie alimentara specifica unui oras ca Mizil, Faurei, Tecuci, Mărășești dar nimic specific unui oras. In 2030 Buzăul va avea 70.000 oameni, in 2040 cam 50.000 de oameni. Un sat de asistați care ori lucrează la stat, trei sferturi nefăcând nimic ori pensionari ori șomeri întreținuți de stat sau parinti. O localitate fără viitor.

 2. Probabil ca era mai bine daca nu o facea nici pe asta, nu? Imi place mai ales ca ati avut curajul sa va dati numele si nu ati fost o pasarica din aia care te ciupeste si se ascunde.

 3. Probabil ca era mai bine daca nu o facea nici pe asta, nu? Imi place mai ales ca ati avut curajul sa va dati numele si nu ati fost o catelusa din aia care te ciupeste si se ascunde.

 4. Firma e din Oradea, la Buzău are punct de lucru.
  Cifră de afaceri de 5,97 mil euro, profit de 1,4 mil euro și datorii de 5,42 mil euro, în condițiile în care 2,58 mil euro sunt împrumuturi ale asociaților. (2022)
  ___
  Câți salariați, din care cu funcții de conducere, sunt buzoieni?
  Parcul auto este înmatriculat în Buzău?
  Suma din cota impozitului pe venit, care revine municipiului Buzău de pe urma acestui punct de lucru, este ZERO (în bilanț nu au sume)?
  ___
  Asociații sunt Posedaru (35%, și administrator), Badea Marian (2%) și Bene International (63% – Bene Isabela și Lorand).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!