PoliticăȘtirile zilei

Un deputat buzoian pune piciorul în prag: „Starea de alertă trebuie să înceteze!”

Mesaj ferm, din partea deputatului PSD Romeo Daniel Lungu. Prin intermediul unei postări pe Facebook, parlamentarul buzoian a propus marți ca starea de alertă să încereze, iar personalul medical angajat temporar în spitale, în perioada pandemiei, să rămână în continuare integrat în sistemul sanitar.

Într-o postare distribuită pe rețelele de socializare, social democratul buzoian, Romeo Lungu, a făcut referire la medici, asistente, rezidenți sau specialiști din DSP,, care ar trebui să-și aducă, în continuare, aportul la îmbunătățirea stării de sănătate a tuturor românilor.

„Starea de alertă trebuie să înceteze! Însă, #personalul #medical angajat în pandemie trebuie să rămână în sistem. Aceștia au luptat în prima linie și au dovedit că își fac meseria cu #profesionalism și #responsabilitate.

Fie că vorbim despre medici, asistente, rezidenți sau specialiști din DSP, toți trebuie să rămână în #sistemul #sanitar și să-și aducă, în continuare, aportul la îmbunătățirea stării de sănătate a românilor, chiar dacă starea de alertă va fi ridicată.” a precizat deputatul Romeo Lungu.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Wow! Ce atitudine! Serios? Asta face minute pe Facebook!!
    Ar tb sa încerce și la tribuna Parlame tului sau pe la o emisiune unui post TV național.
    Domn reporter, este cumva un articol plătit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: