PoliticăȘtirile zilei

Un fost ziarist vrea în administrația Buzăului: „Nu a fost o decizie ușoară”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost inspirat în alegerea oamenilor propuși pentru posturile de consilier municipal. * Cei mai mulți DSC_0028dintre aceștia sunt profesioniști și vectori de imagine în domeniile în care activează. * Printre ei se numără magistrați, medici, profesori, ingineri, economiști, dar și un fost ziarist. *
Ionuț Apostu, director al Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Buzău, este pe locul 4 al listei de consilieri a PSD și este hotărât să se implice activ în administrația buzoiană. Pentru a face parte din echipa candidatului la Primărie Constantin Toma, Ionuț Apostu, care este fost ziarist, a renunțat la funcția de director al APM:
[quote_box_center]
„Prieteni dragi,
Astăzi am decis să mă implic activ în politică și mi-am depus candidatura pentru Consiliul Local Municipal. Nu a fost o decizie ușoară pentru că am renunțat la conducerea Agenției Pentru Protecția Mediului Buzău, o instituție în care mi-am petrecut ultimii aproape patru ani alături de oameni deosebiți, profesioniști cu state vechi în protejarea mediului la nivel județean pe care îi părăsesc cu greu.Ionut-Apostu
Ca cetățean al municipiului Buzău am fost rând pe rând ziarist, redactor șef, director de ziar, director de televiziune și am intrat în contact cu toate aspectele vieții politice și sociale. În plan administrativ, vreme de vreo 10 ani am fost un simplu observator, lună de lună, la ședințele Consiliului Local Municipal Buzău, pe care le-am comentat apoi în paginile ziarului. Știu problemele orașului și, mai mult, acum vin și cu experiența acumulată în accesarea fondurilor europene sau pe problemele de mediu, astfel încât cred că putem face împreună un oraș “verde”, în care copiii noștri să respire un aer mai curat.

Vreau să ofer câte ceva din expertiza mea comunității. E datoria mea să întorc educația primită prin proiecte noi de dezvoltare a Buzăului.
În speranța că îmi veți fi alături, vă asigur de toată implicarea mea în a găsi cele mai bune soluții pentru casa noastră, orașul Buzău.”, a scris Apostu pe Facebook.
[/quote_box_center]
Luni, PSD a depus la Birourile Electorale candidaturile pentru Primărie, Consiliul Municipal și Consiliul Județean. Pentru Palatul Comunal se pregătește Constantin Toma, în timp ce numărul 1 pe lista Consiliului Județean este Petre Emanoil Neagu, actualul președinte al instituției.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button