Consiliul Județean BuzăuȘtirile zilei

Un nou drum din Buzău, reabilitat de Consiliul Județean

Investiții masive în infrastructura rutieră din județ. Astăzi, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a vizitat șantierul de lucru deschis pentru modernizarea DJ 205, care face legătura între localitățile Greceanca, Breaza, Năeni și Fințești.

„Lucrările de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere continuă în județul Buzău! Reabilitarea DJ 205 Năeni – Fințești continuă într-un ritm susținut! Cei 12 km de drum județean vin în completarea lucrărilor de consolidare realizate deja de Consiliul Județean Buzău. Așa cum am promis, aceleași demersuri le vom face și pe DJ 102F Cănești – Chiliile.

Turnarea covorului asfaltic se va efectua numai după finalizarea tuturor lucrărilor de consolidare. Doar așa vom putea avea lucrări de calitate și o infrastructură rutieră așa cum ne dorim cu toții la noi acasă”, a transmis președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, de pe pagina sa oficială de Facebook.

Finanțarea obiectivului de investiții, în valoare totală de 33.612 mii lei se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: