Știrile zilei

Un tânăr din Buzău își vinde mașina ca să trăiască

În încercarea de a strânge banii necesari efectuării unui transplant de rinichi, Marius Jilavu, tânărul de 28 de ani, dependent de dializă, a decis să își vândă mașina. Băiatul face un apel la toți cei care îl pot ajuta să își recapete sănătatea.

Marius, buzoianul de 28 de ani, are nevoie urgentă de bani pentru a efectua un transplant de rinichi. Viața sa atârnă de un fir de ață, iar banii de care dispune familia sa sunt insuficienți. În urmă cu cinci ani, el a fost diagnosticat cu insuficiență renală și a primit un rinichi nou. În luna ianuarie a acestui an, starea lui s-a înrăutățit, iar acum este nevoit să facă dializă din două în două zile.

Apropiații lui Marius au creat o strângere de fonduri pe Facebook, unde oricine poate contribui cu o sumă de bani pentru salvarea sa. Tot aici, tânărul povestește cum a ajuns să fie dependent de dializă și care sunt condițiile în care viața sa ar putea reveni la normal:

„Numele meu este Marius Jilavu si am 28 de ani. Totul a inceput in anul 2014 cand am inceput sa acuz dureri in piept. Am ajuns la spital unde medicii mi-a depistat o insuficienta renala cronica. Am fost transferat de urgenta cu elicopterul la Spitalul Universitar din Bucuresti unde am stat la terapie intensiva timp de 1 saptamana.Dupa aceea a sosit verdictul dureros, medicii mi-au spus ca 1 rinichi este stafidit si nu mai functioneaza deloc iar celalt este pe cale sa cedeze, motiv pentru care am inceput dializa. M-am inscris la Institul de Urologie si transplant renal din Cluj, unde intr-un termen foarte scurt am avut norocul sa gasesc un rinichi cu care sa fiu compatibil. Pana atunci,parintii mei au facut o serie de analize si testul de compatibilitate si din pacate rezultatul a fost unul negativ. Am facut transplantul, totul a decurs normal. Dupa o perioada analizele au inceput din nou sa iasa tot mai rau, asta pana in data de 03.01.2019 , cand a cedat si acesta si am inceput din nou dializa, asa ca va rog daca puteti sa ma ajutati cat de putin, cu cat aveti si daca nu aveti posibilitate va rog macar sa distribuiti pentru a ajunge la cat mai multi oameni.


Cine face dializa stie ce inseamna si prin ce trebuie sa trec din 2 in 2 zile. Vreau sa fiu sanatos , sa pot ajunge si eu sa imi intemeiez o familie. Ajutati-ma sa lupt pentru visul meu.  Aveti atasate si documentele care atesta problema mea de sanatate. 

CA DONATIILE SA AJUNGA MAI REPEDE LA MARIUS SUMELE SE POT FACE PRIN CONTUL TATALUI LUI JILAVU GIGI ??????

Titular : Jilavu Gigi
IBAN:RO77 RZBR 0000 0600 1837 4008
Moneda: RON
Nume banca: Raiffeisen Bank
cod swift: RZBRROBU

Titular: Jilavu Marius Ciprian
IBAN: RO88BRDE100SV65797761000
Moneda: Euro
Nume banca: BRD
cod swift: BRDEROBU

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5