Știrile zileiUtile

Vara asta IEȘI din tipare cu cele mai COOL modele de încălțăminte!

Mai avem la dispoziție încă o lună de vară, o lună în care să ne distrăm, să ne programăm concedii și să facem shopping pe cinste! Vara este sezonul ideal pentru a ne afișa în cele mai colorate și frumoase outfit-uri, deoarece vibe-ul general este cel de petrecere, de relaxare iar acest lucru se reflectă și asupra aspectului nostru vestimentar.

Iată câteva modele de încălțăminte care sunt preferatele doamnelor în sezonul cald:

Fiind un sezon cu temperaturi ridicate, căutăm să ne cumpărăm haine confortabile sau încălțăminte lejeră în care să lăsăm piciorul să respire. Majoritatea dintre noi preferă ca vara să poarte sandale, teniși, papuci damă (mai ales la piscină și la plajă) sau pantofi cu tocul foarte mic. În acest fel, te poți bucura de cele mai tari petreceri de pe plajă, de la piscină sau din oraș fără să te chinui.

  1.     Sandalele cu panglici

Dacă ești o tipă jucăușă, care dă un sens ludic până și stilului pe care îl poartă, atunci cu siguranță sandalele cu panglici sunt preferatele tale. Le poți purta in diverse modalități, deoarece panglicile sunt extrem de versatile și pot fi legate în diverse moduri. Așa poți considera că de fiecare dată porți ceva diferit iar încălțămintea va fi tușa ta personală potrivită oricărui look pe care l-ai alege. Poți opta pentru sandale fără toc, sau dacă vrei să pari mai înaltă dar să te simți și confortabil în același timp poți alege sandalele cu platformă. Acestea sunt extrem de practice vara și îți oferă și aerul elegant pe care ți-l dorești, în general, de la încălțămintea cu toc.

  1.     Tenișii

Dacă vrei să ieși în parc la plimbare, în oraș la shopping sau dacă ești pregătită pentru vacanța mult visată, nu uita să ai în garderoba ta minim o pereche de teniși, deoarece vei avea nevoie. Nimănui nu i-ar plăcea să își rupă picioarele pe tocuri atunci când se cațără pe munte sau când merge 4-5 ore în mall, iar pentru ca un look casual să fie complet ai nevoie de o pereche de teniși practici și confortabili. Dacă vrei un plus de personalitate, poți căuta teniși cu talpa foarte groasă și înaltă, sau teniși în culori metalice, extravagante, care să te scoată în evidență.

  1.     Pantofi casual din material textil

Pe timp de vară, este foarte important să ne alegem încălțămintea în primul rând în funcție de materialul din care este confecționată. Specialiștii ne recomandă să alegem materiale care să lase picioarele să respire, deoarece, din cauza temperaturilor ridicate, ne putem confrunta atât cu probleme ale pielii cauzate de transpirație, cât și cu neplăcutele bătături care ne pot strica toate planurile.

Ca să concluzionăm, vara este, poate, anotimpul în care ne putem juca cel mai mult din punct de vedere vestimentar. Cromatica, materialele, modelele de încălțăminte, toate pot reprezenta o combinație de succes care să exprime bună dispoziție și fericire, exact sentimentele care ar trebui să ne domine în această perioadă frumoasă.

Photo: Shutterstock.com 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close