Știrile zilei

VIDEO: Accident cu trei victime și patru mașini implicate pe DN2B Buzău-Brăila

Un accident de circulație în care au fost implicate patru mașini s-a produs joi dimineață pe DN2B, ce leagă Buzăul de Brăila. Trei oameni au ajuns la spital, după ce șoferul unui TIR nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul ce se deplasa în fața sa.
Accidentul a avut loc în apropiere de intersecția DN2B cu drumul comunal care duce la Țintești. La fața locului au ajuns imediat echipaje ale poliției și ale ambulanței. Din primele cercetări, s-a constata că șoferul unui TIR care circula înspre Brăila nu a păstrat distanța față de autoturismul care vira la stânga în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. Mașina lovită a pătruns pe contrasens, izbind un alt autoturism care circula regulamentar. La rândul lui, autoturismul lovit a acroșat o a patra mașină.
În urma carambolului, trei persoane – șoferul primei mașini lovite și doi pasageri ai autoturismului lovit pe contrasens – au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. În zonă, traficul s-a desfășurat alternativ, pe un singur fir.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close