Știrile zilei

VIDEO: Bătaie pe Unirii, între doi rivali în dragoste!

Iubirea adevărată e capabilă să mute și munții, dar atunci când încrederea e trădată, între parteneri ies scântei. Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, mărul discordiei fiind…o femeie.

Scandalul a avut loc pe trotuarul din dreptul magazinelor Sanitas, de pe Unirii Sud, sub privirile nepăsătoare ale unor trecători aflați la mică distanță. Martorii spun că bătăușii sunt fostul și actualul concubin al femeii care încerca să-i despartă. Aflați amândoi cu partenerele lor, rivalii au dat nas în nas, prilej să își rezolve niște vechi probleme. Cei doi s-au înjurat, iar până la bătaie a fost doar un pas.

Unul dintre martori pare chiar că asistă la un spectacol, spijinit cu brațele de o balustradă. Pe filmare apare și un cărucior. Din fericire, copilul unuia dintre cuplurile implicate în incident a fost luat în brațe de o altă femeie chiar înainte de izbucnirea scandalului.

Un echipaj de poliție de la ordine publică a ajuns repede la intervenție, conform autoarei filmării, pentru a aplana disputa dintre tineri. Pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, protagoniștii altercației, inclusiv femeia, au fost sancționați cu câte 1.500 de lei. Femeia a refuzat să depună plângere împotriva fostului iubit.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close