Știrile zilei

VIDEO: Dramă teribilă la Vadu Pașii | „Au fugit de poliție, dar drumul li s-a sfârșit..”

Numai cine n-a pierdut pe cineva drag nu poate ști ce durere a fost, astăzi, în sufletele rudelor lui D. Dobra, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Vadu Pașii, aflat în stare gravă după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un gard pe DJ203K, la Focșănei. Rudele și sătenii au asistat neputincioși la eforturile medicilor de a-l readuce la viață pe bărbatul scos cu greu dintre fiarele contorsionate.

Accidentul s-a produs în jurul prânzului. În autoturismul A6, care circula dinspre Buzău înspre Vadu Pașii, se afla, pe locul în dreapta, proprietarul mașinii, un bărbat de 52 de ani. Nu avea permis de conducere, așa că îl rugase pe un buzoian de 28 de ani să îi conducă mașina.

Martorii spun că mașina, care avea ITP-ul expirat de pe 15 februarie, trecuse de un filtru de poliție aflat în rondul de la Autorola. Deși poliția nu a confirmat informația, rudele îi acuză pe polițiști că au pornit în urmărirea autoturismului Audi, iar acesta ar fi motivul pentru care tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de gard.

Martorii au declarat că șoferul circula cu o viteză de 100 de kilometri la oră, iar la intersecția cu un drum comunal a pierdut controlul volanului, a rupt o bordură și s-a înfipt într-un gard.

Cert este că impactul a fost devastator pentru cei aflați înăuntru. Mașina s-a proptit într-un stâlp, în timp ce pasagerii au rămas încarcerați, inconștienți.

Bubuitura i-a alertat pe săteni, care au sunat imediat la 112. Medicii și asistenții nu au precupețit niciun efort pentru a-i salva pe cei doi, însă, din păcate, starea lor este una deosebit de gravă.

Dacă tânărul de 28 de ani a fost dus imediat la spital, pentru bărbatul de 51 de ani prognosticul a fost sumbru. Medicii l-au resuscitat zeci de minute în curtea al cărei gard fusese dărâmat. Pentru că avea puls, bărbatul a fost transportat cu o ambulanță SMURD la spital, însă medicii sunt rezervați în privința evoluției sale.

„Sătenii spun că îi urmărea poliția. Lor le-a fost teamă pentru că nu mai avea ITP și am înțeles că nici asigurare. Au fugit de poliție, dar drumul li s-a sfârșit aici.”, a povestit un localnic.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close