Știrile zilei

VIDEO: Microbuz cu 18 persoane la bord, implicat într-un accident pe variantă

Un microbuz cu 18 persoane la bord a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un eveniment rutier pe variantă, în zona pasarelei Nehoiu. Oamenii călătoreau de la Piatra Neamț și voiau să ajung în Capitală, unii dintre ei având rezervate bilete de avion. De mai bine de două ore, călătorii așteaptă o altă mașină care să îi ducă la destinație.

Potrivit IPJ Buzău, evenimentul rutier, semnalat în jurul orei 15:00, s-a produs după ce un șofer de 37 de ani, aflat la volanul unui taxi înmatriculat în Dâmbovița, la coborârea de pe pasarela Nehoiu înspre Buzău, nu a acordat prioritate de trecere microbuzului care circula dinspre Fabrica de Bere înspre Ploiești.

În impact, șoferul taximetrului și pasagera sa au fost răniți ușor, în timp ce conducătorul microbuzului și cei 18 clători au scăpat doar cu o sperietură. În schimb, ambele mașini au fost indisponibilizate.

Cei 18 călători așteaptă de mai bine de două ore ca un alt microbuz al firmei de transport să vină de la București, pentru a-i duce la destinație.

Zona prezintă un risc mare de accidente, deoarece unii șoferi care coboară de pe pasarela Nehoiu observă prea târziu indicatorul „Oprire”. În urmă cu aproape doi ani, un șofer de 27 de ani a pierit aici, ignorând semnul STOP, în timp ce o tânără de 18 ani a murit, la capătul celălalt al podului, din cauza vitezei excesive.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

5 Comments

  1. Ati incurcat podurile! Accidentul a avut loc pe E85, la podul din bariera ploiesti. Am vazut microbuzul cand veneam spre Buzau. si se recunoaste si din film zona…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button