Știrile zilei

VIDEO: Moarte în centrul orașului | „A ieșit din mașină, a făcut un pas și s-a prăbușit!”

Un bărbat a murit azi-noapte în centrul orașului, la scurt timp după ce a coborât din mașina care îl aducea de la spital, după o ședință de dializă. Oamenii au chemat ambulanța, însă, în ciuda eforturilor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi readus la viaţă.

Tragedia s-a produs în jurul orei 23:00, în parcarea unui hotel din centrul municipiului. Potrivit IPJ Buzău, bărbatul se afla în mașina BGS ce îl aducea acasă după ședința de dializă la care era supus de trei ori pe săptămână.

Ajuns în apropierea blocului în care locuia, bărbatul în vârstă de 60 de ani a coborât din mașină, a făcut un pas și s-a prăbușit la pământ, sub privirile disperate ale echipajului însoțitor.

Personalul de pe ambulanță sosit la fața locului s-a grăbit să efectueze manevrele de resuscitare, însă, în ciuda tuturor eforturilor, acesta a fost declarat decedat.

„Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, urmând a se efectua verificări pentru clarificarea situației de fapt.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agent șef Laura Minea.

Adrian Mirea era necăsătorit și locuia cu mama sa în blocul de deasupra fostului cinematograf „Dacia”. De trei ori pe săptămână, bărbatul făcea dializă la unitatea din curtea Spitalului Județean, transportul fiind asigurat de BGS. Cel mai probabil, azi-noapte el a suferit un infarct.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: