Știrile zilei

VIDEO: Spargeri nocturne la aparatele de cafea din Buzău | Cine este autorul

Polițiștii buzoieni au reușit să dea de urma unui tânăr care își făcuse un obicei din a sparge aparatele de cafea de pe raza județului Buzău. După mai multe lovituri date noaptea – în special la automatele aparținând firmei Dalmayr – , oamenii legii au studiat imaginile și au reușit să-l prindă pe individ.

Furturile au început în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2018. Însoțit de o femeie, bărbatul a organizat o primă lovitură la Costești, la un aparat amplasat în afara unui bar. În aceeași noapte s-a mutat la Poșta Câlnău, acolo unde, într-un timp record, a reușit să spargă încă un aparat.

Cu o îndemânare incredibilă, hoțul reușea să deschidă ușile aparatelor cu mâinile goale. Sustrăgea banii, după care se făcea nevăzut.

Deși suma furată din aparate nu depășea o mie de lei, reprezentanții firmei păgubite au depus plângere la poliție. Pe lângă banii sustrași, hoțul a luat și cutiile de depozitare, defectând ușile aparatelor.

Bănuiții n-au știut nicio clipă că sunt filmați, iar acesta a fost și atuul anchetatorilor. După alte spargeri date la Mărăcineni și Râmnicu Sărat, polițiștii buzoieni au aflat cine este individul.

În urma unei cooperări polițienești cu IPJ Bacău, oamenii legii au aflat că este vorba despre un tânăr de 24 de ani, bănuit că ar mai fi furat spart și alte aparate de cafea din Râmnic, prejudiciul fiind de 2200 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button