CORONAVIRUS

Weekend SÂNGEROS pe șoselele din Buzău

Viteza și neatenția fac din nou victime pe șoselele din județ. Numai în acest weekend, un om și-a pierdut viața și alți trei au fost răniți în accidente care au avut drept cauze nerespectarea regulilor de circulație și neatenția la volan, ambele pe fondul vitezei.
Sâmbătă după amiază, un bucureștean de 64 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident produs pe drumul european E85, între Poșta Câlnău și Crucea Comisoaiei.acciddddddddd

Se pare că șoferul  sexagenar ar fi ațipit, pierzând controlul volanului și a intând pe contrasens, unde s-a izbit violent de o dubă care circula din sens opus.

În urma coliziunii, șoferul autoturismului a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii. Medicii de pe Ambulanță și lucrătorii de la ISU Buzău s-au luptat minute bune să-i salveze viața, însă leziunile suferite de bărbat au fost prea grave, aceștia fiind nevoiți să constate decesul.

Un alt accident de circulație în care au fost implicate două mașini s-a produs vineri, pe DN 2 E 85, în apropiere de Hanul lui Țintă.

Și aici, tot neatenția a fost cea care era să curme viața mai multor oameni. Șoferul unui autoturism care se deplasa spre Urziceni a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, moment în care a fost izbit în plin, din spate, de un autoturism care circula în același sens.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, unul dintre pasagerii mașinii izbite din spate fiind rănit mai grav.

Polițiștii atrag atenția șoferilor asupra respectării normelor de circulație și desfășoară cu regularitate activități de prevenire a accidentelor. În numai o zi,  radar-politie-ptr-netau fost aplicate 412 de sancţiuni contravenţionale, reţinute 13 permise de conducere şi întocmite 3 dosare penale.

Aparatele radar au înregistrat 234 de autovehicule ce au rulat cu viteze mai mari decât limita maximă admisă, iar în 8 cazuri s-a impus şi luarea măsurii de reţinere a permiselor în vederea suspendării.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button