Știrile zilei

Aici ne vom preschimba buletinul, tot de aici vom ridica „fiscalul”

Începând de anul viitor, buzoienii care vor avea nevoie de documente de la direcțiile primăriei sau vor dori să își preschimbe buletinul le vor găsi pe toate la un loc, în noul „mall de servicii” din fosta clădire a bazarului.

Zilele trecute, primarul Buzăului a anunțat că a fost efectuată recepția lucrării complexului de la bazar, în care urmează să se mute cea mai mare parte din activitatea primăriei. Potrivit spuselor edilului, clădirea va deveni sediu administrativ al Primăriei Buzău abia anul viitor.

Veche de peste un secol, construcția monumentală de la bazar a fost proaspăt renovată, lucrarea fiind realizată de compania CONCAS S.A.

Planificat să se deschidă în 2024, Sediul 2 al Primăriei cuprinde și o clădire nouă, construită în vecinătatea ei. În acest complex administrativ își vor avea birourile și cei trei edili – primarul și viceprimarii.

 • „Mall de servicii”

Noul sediu al primăriei va deveni un „mall de servicii”, la care locuitorii oraşului își vor putea rezolva toate problemele legate de taxe, impozite, autorizații și alte solicitări. Tot aici vor fi mutate Evidenţa Populaţiei și arhivele aflate, în prezent, în Palatul Comunal.

În acest fel, spune primarul Toma, municipalitatea va plăti mai puține chirii pentru direcțiile care funcționează astăzi în diferite spații private.

În zona Bazarului, Primăria va mai dezvolta încă un proiect, legat de exteriorul instituției, proiect care va intra în lucru anul viitor.

VIDEO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

9 Comments

 1. ”Mall” fara parcare, un succes garantat! Copiaza Oradea ignorand parcarea etajata care acolo s-a executat rapid si imediat, din apropiere, pentru ca la Oradea oamenii folosesc f putin calul, caruta, mersul pe jos de la kilometri sau orice alt mijloc care ar salva planeta asta de la sufocare. Sa te feresti de o ”problema” ciclica la mii de ani, tu care traiesti cateva zeci, e tampenie crasa ori paravan pentru furat.

 2. Absolut corect!
  Doar idiotii salveaza planeta!
  Oamenii sanatosi la cap se bucura de viata fara nevoia bolnava de a salva si reforma continuu cate ceva.

 3. Numai bogatii isi permit copii azi. Bogatii si aia cu pomana de la stat. Restul sunt impovarati de taxe si costuri si nu isi permit luxul unei case!

 4. Domnule Primar, proiectul acesta este realizat de firma CONCAS S.A. Vreau și eu să știu în ce publicație și la ce dată a fost anunțată licitația prin care s-a stabilit firma constructoare, cu care s-a încheiat contractul . Cine sunt acționarii la firma CONCAS. S.A. ? Cine face parte din Consiliul da Administrație al CONCAS S.A.?

 5. Astia cu salvatul planetei pentru generatiile viitoare, sunteti chiar cu neuronii morti, asa e?
  Pai cum se poate salva ceva sau cineva? In cazul de fata ceva. Ori iei acel ceva de acolo, din calea pericolului, ori elimini pericolul.
  Cum e cam complicat sa scoti planeta de sub oameni si s-o dai putin mai „harcana” ramane varianta eliminarii pericolului. Adica a oamenilor. Dar voi sunteti asa inteligenti incat nu puteti intelege ca tot „programul” asta cu „salvatul planetei” tinteste pe o parte sa faca unii muuulti bani iar pe de alta parte introducerea unor legi care sa restrictioneze tot ce trebuie restrictionat pentru ca populatia sa scada, direct si indirect.
  Pe scurt, ca sunteti prosti si exista riscul sa ratati mesajul : baaaa, sunt unii smecheri rau care vor sa faca bani de pe urma prostilor ca voi si, pe langa asta, sa va si convinga sa nu mai faceti copiii. Iar, daca se poate, sa va ia si dracu pe unii dintre voi in scurt timp.

  P.S. Cine incepe cu porcarii de genul „teoria conspiratiei” demonstreaza ca e prost rau si ca n-a citit istorie in viata lui, altfel ar sti ca toata istoria omenirii e numai conspiratii.

 6. suntem de rîsul curcilor ne mai trebuie 100 de ani cel puțin să scăpăm de cloaca asta in occident te duci la poștă faci și buletin și care și imatriculezi mașina în 5 min absolut totul nu umblii că la noi cu dosare cu chitanțe cu cîte și mai cîte rușine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button