Știrile zileiAnunțuriComuna Gălbinași

Anunț de angajare al Primăriei comunei Gălbinași

Oportunitate de angajare, la Primăria comunei Gălbinași. Instituția condusă de edilul Dragomir Dumitru organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de inspector,clasa I, grad profesional superior, la compartimentul Asistență socială si Autoritate tutelară din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Gălbinași.

Potrivit anunțului de concurs, salariul brut lunar începe de la 5090 lei, în funcție de vechimea în muncă, conform Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.  Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 19.06.2023, la ora 10.00. Proba interviului se sustine, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Locul de desfășurare a concursului este sediul Primăriei comunei Gălbinasi din strada Prof. Tudor Gheorghe, nr.5, județul Buzău.

Condițiile de participare și alte informații de interes pot fi obținute din documentul prezentat mai jos.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!