Știrile zilei

Ce suvenir au primit vizitatorii standului Județului Buzău la Târgul de Turism al României

La Târgul de Turism al României de la Romexpo, Ținutul Buzăului a avut parte de o prezentare spectaculoasă. Pe lângă proiectarea hologramei celei mai mari pietre de rumanit din lume, vizitatorii au putut descoperi lucruri fascinante la standul Județului Buzău, iar fiecare a plecat acasă cu un suvenir.

Potrivit Ana-Mariei Dobrescu, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Buzău, fiecare vizitator a plecat acasă cu un suvenir aparte. Este vorba despre o pagină de ziar, ce prezintă top zece experiențe pe care niciun turist nu ar trebui să le rateze.

Pagina nu cuprinde însă numai informații despre județul Buzău, ci și o fotografie a vizitatorului, realizată pe loc, cu ajutorul unei cabine foto.

În acest fel, fiecare vizitator care a trecut pe la standul Consiliului Județean Buzău poate păstra o amintire în imagini, pe lângă informațiile utile despre explorarea județului de la Curbura Carpaților.

Târgul de Turism al României a avut loc în perioada  15 – 17 februarie 2024. Cea mai vizibilă manifestare pentru industria turistică românească, ediția de anul acesta a reunit agenţii de turism, tour-operatori, instituții publice și organizaţii din domeniul turismului.

Printre participanți s-a numărat și Consiliul Județean Buzău, care i-a întâmpinat pe vizitatori cu un spectacol aparte și cu delicii culinare recunoscute la nivel internațional (foto).

Mai multe detalii, în reportajul de aici.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Trebuia să dea vizitatorilor cate un eșantion din fosila din secolul XX, Drumul Județean 102F, nicăieri nu mai găsesc așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!