Știrile zilei

Copil lovit de mașină | Trafic dirijat

UPDATE: „Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe strada Ion Minulescu spre DJ203K, de către un șofer de 45 de ani,din Vadu Pașii, a surprins și a accidentat o minoră de 3 ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

Accidentul s-a soldat cu rănirea minorei, aceasta fiind preluată de ambulanță și transportata la spital pentru îngrijiri medicale.”, a transmis IPJ Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ: Traficul se desfășoară dirijat pe Drumul Județean 203K, în localitatea Vadu Pașii, după ce un autovehicul a surprins și accidentat un copil.

Incidentul a avut loc duminică, la prânz, iar conform primelor informații furnizate de autorități, un autoturism care circula pe DJ 203K a lovit un copil care încerca să traverseze.

Trafic dirijat pe DJ 203K, în Vadu Pașii, accident rutier.

Se pare că un autovehicul a surprins și accidentat un pieton.”, a transmis IPJ Buzău în jurul orei 13:20.

Rămânem în așteptarea unor vești bune privind starea victimei.

Vom reveni cu amănunte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. părinții minorei unde se aflau ?ar trebuie luați la răspundere ca au lăsat un copil de 3 ani nesupravegheat.

  2. părinții ce făceau?cum de au lăsat un copil de 3 ani nesupravegheat?asemenea părinți care nu sunt în stare sa supravegheze un copil ar trebui luați răspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button