Știrile zilei

Imaginile săptămânii la Buzău

Se încheie o nouă săptămână grea pentru buzoieni: trafic, praf, cozi, criză sanitară, teamă și alte constante care ne domină viața. La ce sne așteaptă însă de mâine, pare că ultima săptămână a fost doar încălzirea.

Să facem, așadar, o sucrtă retrospectivă a săptămânii, în imagini:

  1. Strada Transilvaniei a început să prindă contur. Pe tronsonul Romcarbon – Fabrica de Bere nu a fost încă așternut stratul de uzură, dar se circulă destul de bine. O problemă o reprezintă faptul că prima bandă este în continuare ocupată de mașini, așa că strada are tot o bandă de circulație pe sens.

2. Dacă strada Transilvaniei disconfortul e pe cale să se termine, pe bulevardul Unirii abia începe. Trotuarele și carosabilul au fost frezate, însă echipele lucrează într-un ritm bun.

3. Coadă la vaccinare. Așa arăta intrarea în centrul de pe bulevard pe la jumătatea săptămânii. După anunuțul lui Arafat privind restricțiile, centrele au fost luate cu asalt de buzoieni, iar timpul de așteptare a crescut până la 203 ore:

4. Pentru că am vorbit despre trafic, lăsăm aici câteva imagini surprinse săptămâna aceasta în zona centrelor comerciale și pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Vă dați seama cum va arăta bulevardul după închiderea tronsonului Prefectură-Crâng?

5. A fost inaugurat podul de la Vadu Pașii. Lucrarea de 33 de milioane de lei a fost achitată integral de Ministerul Dezvoltării. PNL a strigat în gura mare că nimeni nu-i mulțumește primarului Gheorghe Firon pentru contribuție. În realitate, contribuția Primăriei Vadu Pașii la construirea podului a fost ZERO.

Primăria Vadu Pașii și-a asfaltat o stradă din propria localitate, cea care face legătura cu „Podul peste Raul Buzau”:

6. A fost asfaltat un tronson din strada Transilvaniei, iar pentru asta a fost nevoie ca șoferii să ocolească, o vreme, zona cuprinsă între intersecția cu Titulescu și Penteleu:

7. Așa arată curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău. Salvările nu mai au loc la UPU, iar numărul pacienților crește de la o oră la alta:

Vă dorim o săptămână ușoară, dacă ceva o să mai fie ușor de mâine încolo!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Stii ca viata in Buzau e foarte palpitanta atunci cand pozele saptamanii se rezuma la faptul ca in 2021 am reusit sa avem asfalt…si la cozile din trafic.Oras mort si neingropat…inca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: