Știrile zilei

Lista celor 14 străzi din municipiul Buzău care intră în reabilitare

Într-o postare pe Facebook, primarul municipiului Buzău a anunțat că a semnat contractul de ,,Reabilitare și modernizare a 14 străzi din municipiul Buzău’’, în valoare de 43.000.000 de lei.

Iată care sunt aceste străzi:

 1. Șoseaua București (fosta Șoseaua Spătarului)
 2. Strada Drăgăicii
 3. Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu
 4. Bulevardul Stadionului
 5. Strada Răscoalei 1907
 6. Intrarea Transilvaniei
 7. Intrarea Cosmin
 8. Strada Turdei
 9. Strada Clujului
 10. Strada Ion Heliade Rădulescu
 11. Strada Crinului
 12. Strada Penteleu
 13. Bulevardul Nicolae Titulescu
 14. Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Contractul a fost semnat de către primarul municipiului Buzău și de către Alexandru Stoica, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Vom face două loturi și vom lansa licitația publică pentru desemnarea constructorilor cât mai repede posibil. Sperăm ca o bună parte din aceste străzi să fie finalizate chiar în acest an!

În curând vom lansa și licitația publică pentru Strada Independenței și zona de parcare și alei din jurul blocului D6 din cartierul Orizont. De asemenea, în acest an sperăm să finalizăm toate străzile începute și ultimele fundături, intrări și alei care nu au fost niciodată asfaltate.

Așa cum am promis, continuăm până vom finaliza toată reabilitarea infrastructurii rutiere, pietonale și de spații verzi din întregul nostru oraș!„, a transmis primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

 1. Calea București, adică fosta Șoseaua Spătarului, ar trebui lățită la două benzi pe sens de la Petrom Buzău până la Lukoil Spătaru. Este o arteră intens circulată, cu multe investiții în zonă.

 2. BINE DAR CELE CARE TREBUIAU TERMINATE MAI SUNT DE ACTUALITATE ADICA SE MAI TERMINA PARCARILE SI TROTUARELE DIN DOROBANTI ZONA BISERICA TOMA

 3. Facem lucru de mântuială. Ați văzut domnule primar cum arată zona din fața sediului BRD din micro 14. Anunțați mereu că ați asfaltat toată zona micro 14!

 4. NU va faceti griji: Nu vor fi doua benzi pe sens, lucrarile vor fi de mantuiala, ca toate cele de pana acum,
  Asta este ambitia lui Toma : sa cheltuiasca banii, nu conteaza ce ramane dupa…Vorba unui gazetar contemporan : un natarau ingamfat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button