SportȘtirile zilei

Primăria reactivează secția de box! | Steluța Duță, repusă în drepturi

La Gloria Buzău lucrurile par a reintra în matca lor firească. După ce secția de box fusese desființată, decizia lăsând-o pe drumuri pe marea campioană Steluța Duță, primarul municipiului a anunțat că va propune reactivarea secției.

Informația a fost făcută publică de Campus TV, post de televiziune la care primarul Buzăului a anunțat reînființarea secției de box. Aceeași sursă mai anunță că decizia trebuie validată în şedinţa de Consiliu Local, la finele lunii.

Cel mai probabil, decizia edilului şef vine în urma numeroaselor presiuni făcute atât în presa locală, cât şi pe portalurile de socializare. Aproape în unanimitate, buzoienii şi-au exprimat stupefacţia în momentul în care au aflat despre lichidarea sportului cu mănuși din cadrul clubului municipalității.

În ultimul an, secţia de box a Gloriei a obţinut rezultate meritorii la competițiile interne și internaționale: cincisprezece medalii la Campionate Naţionale şi Europene, cea mai răsunătoare performanţă fiind cea a Marianei Mărăcine, finalistă la Campionatele Europene de la Galaţi.

Printre numele cu rezonanţă în sportul cu mănuşi românesc, la Gloria au activat Stela Duţă şi Bogdan Dinu. Secţia a fost coordonată de maestrul emerit Constantin Voicilaş.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: