Știrile zilei

Tinerii bătuți la Bisoca au ajuns la televizor

Cei doi tineri care îl acuză pe primarul din Beceni că, alături de fratele său, i-a bătut la marginea unei păduri din Bisoca, au ajuns la televizor.

Ovidiu Constantin și Dragoș Roman au participat, ieri, la emisiunea Acces Direct de pe Antena 1, unde au povestit, cu lux de amănunte, cum s-a ajuns la încăierare.

Cei doi au negat cele spune de primarul Adrian Burlacu, cel care îi acuza că au pornit întregul scandal. Ei au spus că nu s-au intersectat cu presupușii agresori: „Am trecut de ei fără niciun gest obscen.”/ „Am trecut pe lângă ei, nu am schițat nimic și nici ei nu au schițat nimic. Nu ne-au arătat niciun semn, nu s-a întâmplat absolut nimic.”, au spus cei doi tineri.

Ieri, primarul Adrian Burlacu a declarat, pentru ReporterBuzoian.ro, că nu a existat o bătaie și că întregul scandal a pornit de la tinerii care astăzi îl acuză: „Noi ne aflam deja pe partie cu copiii si alti apropiati cand si au facut aparitia atv urile si masinile de teren ale domnului Constantin, fostul primar al comunei. Mai mult de atat copiii s-au speriat destul de rau cand acestia au inceput sa faca drifturi. La rugamintea de a isi vedea de drumul lor acestia au aratat semne obscene si au adresat cuvinte greu de reprodus in fata copiilor si a sotiilor noastre. Înainte de a fi primar, sunt tata a 2 copii mici și soț asa ca este normal sa îmi protejez familia când copiii de bani gata ai fostului primar își dau în petec și îmi jignesc familia. Nu a existat o bătaie, ca dovada ca nici politia nu a considerat ca trebuie sa se deplaseze la fata locului. De când am ajuns la Primărie am început sa verific lucrările și contractele din trecut făcute de fostul primar deoarece acesta s-a opus în Consiliul local unui audit extern. Am descoperit mai multe nereguli si am făcut mai multe plângeri, tocmai de aceea fostul primar și familia sa încearcă sa ma intimideze sa provoace astfel de întâmplări. Ii anunț ca oricâte amenințări voi primi, nu ma voi opri din a descoperi neregulile făcute în trecut.”, a declarat primarul comunei Beceni.

Publicația noastră a relatat despre incidentul regretabil produs la Bisoca, prezentând și o înregistrare a ultimei părți a agresiunii. (VIDEO) Poliția desfășoară cercetări în acest caz, urmând a fi audiați martori și a se depune probe la dosar.

loading...

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button