Știrile zilei

Val de dispariții în Buzău

Săptămâna și dispariția. Numai în ultima lună, Inspectoratul de Poliție Județean Buzău a fost sesizat cu privire la dispariția de la domiciliu a unor persoane care au plecat voluntar, iar unele dintre ele nu s-au mai întors nici până astăzi. 

Cel mai crunt caz este cel al micuței Raisa S., o fetiță de 5 anișori care suferea de autism și care și-a găsit sfârșitul în apele râului Buzău. Fetița a ieșit pe poartă într-un moment de neatenție a părinților și s-a îndreptat țintă către râu. Câteva zile mai târziu, trupul i-a fost găsit la zeci de kilometri de locul dispariției, în județul Brăila.

Alte dispariții nu și-au mai găsit rezolvare nici până azi. Cel mai proaspăt caz este cel al tânărului Dumitru Cîrstoiu, din Cătina, plecat la muncă în 2016 în Regatul Unit. De acum doi ani bărbatul, care lucra ca alpinist utilitar, nu a mai contactat niciodată familia.

La data de 06.07.2021, numita Cirstoiu Gheorghita a sesizat organele de politie cu privire la faptul ca fiul sau Cirstoiu Dumitru-Nelutu, fiind la munca in Marea Britanie din anul 2016 ca alpinist in constructii, din data de 10.02.2019 ?i pana in prezent nu a mai luat legatura cu familia. Acesta era stabilit in orasul Reaging.

Un alt bărbat, de 63 de ani, a fost dat dispărut zilele trecute:

IN DIMINEATA ZILEI DE 16.07.2021, NUMITUL PARTENIE GHEORGHE A PARASIT DOMICILIUL DIN BRAILA DEPLASANDU-SE INTR-O DIRECTIE NECUNOSCUTA. SEMNALMENTE – 176 CM INALTIME, 78 KG. GREUTATE, CONSTITUTIE ATLETICA, OCHII CAPRUI, CALVITIE FRONTALA, FARA SEMNE PARTICULARE.

Se împlinește o lună de când Ceauș Aurelian, un bărbat din Săgeata, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii l-au căutat peste tot, mai ales că acesta suferă de tulburări psihice. Până în acest moment, bărbatul nu a dat niciun semn de viață:

La data de 23.06.2021, numitul Ceaus Aurelian a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. La momentul plecarii era imbracat cu o pereche de blugi culoare albastru, tricou culoare albastru, pluver de culoare negru cu gri, fes negru, adidasi culoare dechisa.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea persoanelor dispărute sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button