Știrile zilei

A murit de ziua ei | Alexia avea doar 19 ani

UDPATE: Răsturnare de situație în cazul morții Alexiei!


Un destin frânt mult prea devreme, o familie distrusă de durere și multe semne de întrebare. Este realitatea în care trebuie să trăiască de acum înainte rudele și prietenii Alexiei R., o tânără în vârstă de 19 ani, din Râmnicu Sărat, care și-a pierdut viața pe cel mai periculos drum din regiune: E85.

Tragedia în care a murit Alexia s-a produs azi-noapte pe „Drumul morții”, în zona localității Oreavu. În jurul orei 02:00, fata, care astăzi își serba ziua de naștere, a decis să meargă la Buzău cu mașina pe care o primise cadou de la părinți, cu intenția de a ajunge la un fast-food. A însoțit-o prietenul ei, un tânăr de 20 de ani, aflat pe locul din dreapta în momentul producerii tragediei.

La un moment dat, mașina celor doi a lovit separatorul de sens din beton, după care a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe câmp. Anchetatorii au încă multe semne de întrebare în jurul producerii accidentului.

Din păcate, Alexia nu a supraviețuit, fiind găsită decedată înăuntru de echipajele medicale.

O primă ipoteză ar fi aceea că întunericul și neadaptarea vitezei la condițiile de drum ar fi condus la pierderea controlului asupra volanului. Mașina s-a izbit cu putere de parapetul de pe mijlocul drumului, după care a fost proiectată pe câmp, unde s-a răsturnat.

Din păcate, Alexia nu a supraviețuit, fiind găsită decedată înăuntru de echipajele medicale.

Prietenul ei a ajuns la spital cu numeroase leziuni. Reprezentanții Spitalului Județean au anunțat, în această dimineață, starea băiatului:

În urma accidentului rutier produs la Crucea Comisoaiei, la U.P.U. – SMURD a fost transportat un tanar in varsta de 20 de ani, care a suferit policontuzii prin accident rutier: traumatism cranio-cerebral minor, nivel 0, si multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivelul membrelor superioare, contuzie amdominala, pulmonara si multiple plagi.

Pacientul a ramas internat in sectia Chirurgie, pentru tratament si ingrijiri medicale. Prietena acestuia, in varsta de 19 ani a decedat la locul accidentului.”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Tânărul este internat pe secția Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, fiind stabil și conștient.

Apropiații tinerei decedate au început să posteze pe pagina ei de Facebook mesaje de condoleanțe:

„Drum lin în lumină, copil frumos! Iar pentru voi, părinţi şi bunici, mă rog la Bunul Dumnezeu, să vă dea putere, să treceţi prin această încercare grea!
Astăzi plânge cerul, şi sufletele noastre urlă de durere! 😭😭😭 Amy Carmen


„Drum lin către îngeri, copil frumos!😭😭 Fănica H.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button